• 06-41622889
  • info@tjannehartman.nl

Ik word Thea Beckman
Als kind las ik alles wat los en vast zat. Ik struinde door de lokale bibliotheek, snuffelde in boekhandels en vond de boekenkast van mijn ouders machtig interessant. En ik schreef (liefdes)briefjes, verhalen, en pende dagboeken vol. Het was en is een aangeboren drang om te schrijven wat ik voel, zie, meemaak en droom. Toen ik Thea Beckman ging lezen, was ik om: ik wilde Thea Beckman worden. Schrijfster dus. Later kwam daar de fascinatie voor het Jeugdjournaal bij. En op de middelbare school twijfelde ik qua studiekeuze alleen of het nou journalistiek of Nederlands zou worden.

Alles hoort bij elkaar
Het werd journalistiek. En al snel rolde ik binnen bij het Brabants Dagblad. Van geweldige mentoren leerde ik daar het vak. Deadlines, interviews, de kracht van taal en het foutloos schrijven. En dat gecombineerd met regiojournalistiek, waar geen dag hetzelfde is en je de meest uiteenlopende mensen tegenkomt. Het waren fantastische jaren waarin ik mezelf en het schrijversvak leerde kennen. Ik deed vervolgens ervaring op bij radio en televisie, werkte voor commerciële magazines, schreef business-to-business en business-to-consumer en de communicatie rolde ook steeds meer mijn kant op. Social media, marketing, communicatieplannen, media en pr: alles hoort tenslotte bij elkaar.

Zo onderscheid ik me
Met mij haal je een tekstschrijver of communicatieadviseur in huis die makkelijk schakelt, voor wie deadlines heilig zijn, en die zich de ambitie en passie van anderen moeiteloos eigen maakt. Een tekstschrijver die opvalt door kwaliteit, flexibiliteit, openhartigheid, duidelijkheid en een recht-door-zee-werkwijze. In mijn ogen cruciale eigenschappen om van jouw tekst ook echt jóuw tekst te kunnen maken.

Dankzij mijn werk kom ik met de hele wereld in aanraking en elk verhaal, elke ondernemer en elke droom is even boeiend en leerzaam. Je snapt dat ik dagelijks geniet van mijn werk. En mijn hobby. Want die twee zijn eigenlijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wil ik nog steeds Thea Beckman worden? Ja, natuurlijk. Maar als Tjanne Hartman ben ik inmiddels ook heel trots op wat ik heb mogen doen en heb gedaan.

Tjanne Hartman

1907

Sample job title