• 06-41622889
  • info@tjannehartman.nl

Homeopathie regulier?

20-02-2018 | 0 reacties

Welke geneeskunde verdient de bijvoeging regulier: de huidige westerse geneeskunde of toch de homeopathie?

Auteur en homeopaat – en mijn lieve oom – Jan Hoes brengt in zijn nieuwe boek de kwantumfysica en evolutieleer samen om de basisprincipes van de homeopathie en de heling van ziektes uiteen te zetten. Hij pleit nadrukkelijk voor inpassing van homeopathie als complementaire of integrale geneeskunde in poliklinieken, ziekenhuizen, verpleeghuizen en psychiatrische inrichtingen. Ook wil hij een open discussie tussen wetenschappers uit diverse disciplines. “Met een open gesprek zonder vooroordelen kunnen we mijns inziens pas verder komen. Wie pakt de handschoen op?”

Ik heb Jan mogen helpen met de finishing touch van dit boek; met de eindredactie. Een monsterklus waar ik zeer, zeer veel van heb geleerd. Onder meer dat het inderdaad tijd is om homeopathie als volwaardige, complementaire geneeskunde in te passen in onze maatschappij. Het klinkt (en is?!) allemaal zo logisch….
Nieuwsgierig naar dit wetenschappelijke, inspirerende, leerzame boek? Bestellen kan o.a. hier.

Plaats een reactiePlaats een reactie

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.