• 06-41622889
  • info@tjannehartman.nl

Het is zover

13-04-2012 | 0 reacties

Geen miljoeneninvestering, decadent kantoorpand of uitgebreid personeelsbestand. Gewoon lekker hard werken en doen wat ik het beste kan: schrijven, redigeren, presenteren en alles wat bij communicatie komt kijken. Het is zover: Tjanne Hartman Tekst- en Communicatiebureau is een feit!

Elke ondernemer, elk bedrijf en elk individu is gebaat bij een goede communicatie. Wervende, eerlijke, foutloze en pakkende teksten zijn hierbij zeer belangrijk. En lang niet iedereen beheerst de kunst van het schrijven en communiceren. De markt waar ik me in begeef is dus erg groot. En vanwege die omvang zijn er ontzettend veel communicatie- en tekstbureaus. Grote en kleine, goede en minder goede, dure en goedkope. Aan mij de taak om op te vallen. Zowel als persoon als met het werk dat ik aflever. Zowel persoonlijk als professioneel zorg ik ervoor net iets beter, goedkoper, sneller, flexibeler en origineler te zijn.

Carrièrestap
2012 is het jaar van mijn grote carrièrestap: de ultieme vrijheid van het freelancen. Overal je neus insteken, iedereen aanspreken, iedereen kunnen en willen helpen. Wat een wereld gaat er open nu, wow! Het was altijd mijn droom om alles wat ik graag en goed doe ook daadwerkelijk te kunnen doen. En zie hier; het kan! Iemand vroeg me laatst hoe ik me als ondernemer wil gaan ontwikkelen. “Niet”, antwoordde ik direct. “Ik wil me namelijk als méns ontwikkelen.” Dat zal ik moeiteloos mijn verdere leven blijven doen. Ik haal mijn inspiratie namelijk uit anderen. Hierdoor groei ik persoonlijk en groeit mijn kennis van de wereld. Ik speel geen rol als ik aan het werk ben, dus alles wat ik als ondernemer leer, leer ik ook als persoon.

Visitekaartje
Deze website is mijn uitgebreide visitekaartje voor de buitenwereld. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om persoonlijk contact. Je weet pas wat je aan elkaar hebt als je elkaar in de ogen hebt gekeken. In die directe vorm van communicatie blijf ik althans geloven, hoe snel en digitaal de wereld anno 2012 ook is. Om persoonlijk te blijven in een wereld waar een continue stroom van informatie tot ons komt, heb ik deze blog op mijn site toegevoegd. Om eens ‘persoonlijk’ van me te kunnen laten horen. Om geïnteresseerden een blik in mijn gedachtewereld te tonen. Om te schrijven over wat ik beleef als ZZP’er en vooral; om te schrijven over mijn prachtige vak. Want dat is het; een prachtig vak.

Plaats een reactiePlaats een reactie

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.