• 06-41622889
  • info@tjannehartman.nl

Training

Leer het van de professional! Tjanne Hartman Tekst- en Communicatiebureau is in te schakelen voor trainingen op maat. Wilt u leren bloggen om uw product te promoten? Kunnen uw collega’s van de afdeling communicatie een goede workshop ‘Persberichten schrijven voor een breed publiek’ gebruiken?

Bij u op kantoor, thuis of in De Groene Kantoortuin in Schijndel geeft Tjanne trainingen op maat, voor groepen tot maximaal vijftien personen. Interactief, leerzaam en persoonlijk.

Training Persberichten schrijven

Een persbericht schrijven is een pittige klus: in het bericht moet alle relevante informatie staan, mogen geen taalfouten voorkomen en moet een duidelijke opbouw zitten. Persberichten schrijven is een vak apart, en Tjanne leert u er graag alles over.

In de training ‘Persberichten schrijven’ wordt ingezoomd op de opbouw van een persbericht en op het zo toegankelijk mogelijk schrijven voor een brede doelgroep. Al doende leert u de basisregels van het opstellen van een goed en duidelijk persbericht. Daarnaast wordt stilgestaan bij goede koppen, bij sterke leads en relevante informatieverschaffing.

Deze training wordt geheel op maat gemaakt aan de hand van uw wensen, ervaring en doelstellingen.

Training Bloggen

U heeft besloten een weblog bij te gaan houden om uw product of bedrijf te promoten. Bloggen kan niet snel misgaan, want een weblog is iets persoonlijks. Om het blog ook succesvol te laten zijn voor de verkoop / promotie van uw product, is een ander verhaal. De training Bloggen leert hoe u het beste een breed publiek bereikt met uw blog. Hoe u rekening houdt met relevante zoektwoorden van Google, hoe u het blog kunt promoten en hoe welke do’s & don’ts er zijn in blogland.

Deze training op maat zoemt in op uw product/bedrijf/branche en geeft veel tips. Uiteraard wordt er ook geoefend en zijn na afloop nog diverse reviewmomenten per mail.

De workshop duurt één dagdeel (van 9.00-12.30 of van 14.00-17.30 uur).

Ik wil graag meer informatie over de training (verplicht)