• 06-41622889
  • info@tjannehartman.nl

Sinds ik goed en wel een potlood vast kan houden, ben ik aan het schrijven. Die passie werd op latere leeftijd aangevuld met liefde voor de journalistiek. Ik werd – en ben – journalist in hart en nieren. Toch trok ook de communicatie. Mede omdat journalistiek en communicatie vaak met elkaar in aanraking komen. Met elkaar verweven zijn zelfs. Mijn journalistieke carrière maakte een commerciële wending. Ik ging commerciële teksten schrijven, meedenken met communicatieplannetjes en alles wat daar bij komt kijken. Zowel voor werkgevers als voor vrienden en bekenden. De komst van social media heeft ook een totaal nieuwe dimensie aan communicatie gegeven. Communicatie kan niet meer zonder. Ik dus ook niet.

Mijn eigen tekst- en communicatiebureau
Ik heb een tiental jaren van alle facetten van de journalistiek en communicatie geproefd. Tijd voor de ultieme combinatie van alles wat ik zo graag doe en goed kan: mijn eigen tekst- en communicatiebureau, gestart in 2012.

Maak jezelf meer zichtbaar
Ik help mensen zichzelf (meer) zichtbaar te maken. Om hun gedachten, ambities, wensen of producten om te zetten in teksten voor een website, brochure, artikel of wat dan ook. Of die gedachten nou al concreet zijn of dat we eerst een middagje moeten sparren om tot inzichten te komen. Hoe ik daar bij help? Door mezelf te zijn: creatief schrijver, mediafanaat, journalistieke hoogvlieger, nieuwsgierig aagje en presentator.

Andermans gedachten verwoorden
Mijn kracht is het verwoorden van andermans gedachten, het omzetten van technische verhalen in leesbare stukken en het beschrijven van activiteiten en evenementen. Omdat ik aan beide kanten van de journalistiek heb gezeten – die van de onafhankelijk journalist en de commerciële tekstschrijver – weet ik precies hoe een tekst op de juiste manier bij de gewenste ontvanger aankomt. Zonder poespas, gewoon eerlijk en openhartig. De wereld van de communicatie is tenslotte al chaotisch genoeg.

Wilt u me beter leren kennen? Maak dan eens een afspraak zodat we kennis kunnen maken. Ik ontmoet u graag!

Tjanne Hartman

1907

Job Title