• 06-41622889
  • info@tjannehartman.nl

Tjanne Hartman Tekst- en Communicatiebureau werkt voor diverse klanten in zeer uiteenlopende branches. Hieronder een aantal partners met wie, voor wie of namens wie ik de afgelopen jaren werk verrichtte. Staat uw organisatie hier al tussen? Bel of mail als u het verschil wilt maken met uw teksten, uw manier van communiceren of uw social media-gebruik.

Frank van Drunen

Schutte bagsclosures

Tjanne helpt ons regelmatig met het schrijven van teksten voor websites, folders en nieuwsberichten. Tjanne is een prettige, flexibele persoonlijkheid die na een interview van ons of onze klanten snel tot een goed resultaat weet te komen.

Marjolein Sleven

Link-it

Samenwerken met Tjanne was verrassend en leerzaam. We hadden een kleine opdracht voor tekstcorrectie en kregen kritische vragen en nuttige aanmerkingen terug. Hierdoor werd de tekst stukken beter leesbaar. Een eye-opener!

Jeroen Princen

Wanders fires & stoves

Tjanne Hartman is een creatief schrijfster die voor ons lekker leesbare persberichten heeft geschreven. Daarnaast hielp ze met het aanleggen van een medialijst zodat we nu met een paar drukken op de knop de mailing de deur uit hebben!

 

Eerdere werkgevers

Functie: Redacteur, journalist, eindredacteur en coördinator
Werkzaamheden: Verslag doen van evenementen, nieuws volgen en verslaan, politiek verslaggever, coördineren freelance tekstschrijvers en fotografen, planning maken en bewaken, redactievergaderingen voorzitten en dagelijks bijhouden van mail, social media en website.
april 2016 – oktober 2017
www.mooischijndel.nl
www.demooischijndelkrant.nl

Projectleider/copywriter
juli 2011 – januari 2012
www.sprinkels.nl

Functie: Coördinatie en productie (redactie) van diverse magazines.
Werkzaamheden: Tekstschrijven, interviewen, verslagen maken van seminars/evenementen/businessmeetings en presentatie van businessprogramma Bedrijvig Veghel-Uden bij lokale omroep Skyline (onderdeel van De Winter).
april 2009 – juli 2011

Correspondent Schijndel voor radioprogramma Plein 5 van de NCRV.
2008 – 2009

Functie: Redacteur, verslaggever, tekstschrijver, presentator, regisseur
Werkzaamheden: Interviewen, schrijven, meedenken bij filmen en monteren van dagelijkse journaalitems, presentatie studioprogramma Focus, schrijven van nieuwsberichten voor website en kabelkrant, (live) presentatie radio-bulletins en evenementen, schrijven van scrips en draaiboeken voor bedrijfsfilms en jaaroverzichten, voice-over bedrijfsfilms.
april 2007 – april 2009
www.d-tv.nl

Functie: Freelance tekstschrijver
Werkzaamheden: Tekstschrijven, interviewen, meedenken met inhoud magazine, fotograaf aansturen.
juni 2007 – april 2008
www.maasland.com/oss/

Functie: Eindredacteur op centrale eindredactie
Werkzaamheden: Artikelen en foto’s kiezen, redigeren, indelen, eventueel schrappen en meebeslissen over de vormgeving.
2005 – 2006

Functie: Redacteur en correspondent
Werkzaamheden: Als freelancer en als uitzendkracht werkzaam voor regioredactie De Meierij. In teamverband onderwerpen bedenken, verhalen uitzetten of zelf schrijven, verslaggeving, fotograaf aansturen en pagina afronden voor eindredactie.
2001 – 2008
www.bd.nl

Functie: Tekstschrijver (vrijwillig)
Werkzaamheden: Schrijven van filmaankondigingen.
2004 – 2005
www.groene-engel.nl

Functie: Correspondent Schijndel
Werkzaamheden: Nieuws aandragen, interviewen, tekstschrijven en
verslaggeving.
2000 – 2001