• 06-41622889
  • info@tjannehartman.nl
Bij Tjanne Hartman Tekst- en Communicatiebureau kunt u ook zelf aan de slag. Wilt u bijvoorbeeld een blogger worden of de wereld van Twitter leren kennen, dan zijn er praktische, korte workshops te volgen. Bij u op kantoor, thuis of in De Groene Kantoortuin in Schijndel.
Voor € 250,-. krijgt u een gepersonaliseerde en op maat gemaakte mini-cursus over één van de volgende onderwerpen:
  • Twitter
  • Een succesvol weblog schrijven
  • Een zakelijke Facebookpagina starten en beheren

Een mini-cursus is schriftelijk en bestaat uit een uitgebreide introductie, handleiding, diverse oefeningen en een maand begeleiding per mail en/of telefoon.

Interesse in alle drie de cursussen? Dan betaalt u slechts € 500,-.

Vraag meer informatie aan via info@tjannehartman.nl.

  • Professioneel Twitteren
  • Een zakelijke Facebookpagina starten
  • Sociale media onderhouden
  • Persberichten schrijven
  • Bloggen / een succesvol weblog schrijven
  • Spelen met taal
 

Workshops

U heeft besloten een weblog bij te gaan houden. Om over uw persoonlijke ervaringen te vertellen, uw expertise te delen of maatschappelijke misstanden aan te kaarten. Iedereen heeft een eigen motivatie om te gaan bloggen. Het kan niet snel misgaan, want een weblog is iets persoonlijks. Toch zijn er de nodige do’s & don’ts te bedenken en moet u zich bewust zijn van een aantal zaken.
Om u op weg te helpen heeft Tjanne Hartman Tekst- en Communicatiebureau een leuke en actieve workshop. Op uw eigen locatie – dus op kantoor of thuis achter uw bureau – nemen we tips, trucs en valkuilen voor bloggers door. U krijgt uitleg, we nemen diverse voorbeelden onder de loep (zowel goede als slechte) en natuurlijk gaan we zelf aan de slag. Na afloop van de workshop krijgt u de praktische hand-out ´Tips voor een succesvol weblog´ mee naar huis. Bovendien houden we na de workshop nog een maand lang contact. U stuurt uw blogs op en krijgt binnen 24 uur een uitgebreide reactie en feedback.

Kosten, inclusief de maand begeleiding:
€ 300,-. (excl. BTW en reiskostenvergoeding à 0,19 cent per kilometer).

De workshop duurt één dagdeel (van 9.00-12.30 of van 14.00-17.30 uur)

Vraag meer informatie aan via info@tjannehartman.nl

Bijna iedereen schrijft wel eens een persbericht: voor uw eigen bedrijf of voor de vereniging waar u lid van bent. Journalisten krijgen dagelijks tientallen persberichten en aankondigingen. De kunst is dus te zorgen dat uw bericht opvalt. In de anderhalf uur durende cursus ‘Hoe schrijf ik goede persberichten’ worden tips en trucs gegeven en leert u al doende de basisregels van het opstellen van een goed en duidelijk persbericht.

De kosten bedragen € 200,-. (excl. btw en reiskostenvergoeding à 0,19 cent per kilometer).

Vraag meer informatie aan via info@tjannehartman.nl of bel 06-41622889.

Een goede taalontwikkeling is de basis voor succes. En voor wie de Nederlandse taal goed beheerst, wordt ook communicatie een stuk makkelijker en toegankelijker. Om kinderen al van jongs af aan het belang – en de schoonheid – van taal bij te brengen, heb ik een speciaal kinderprogramma ontwikkeld. Daaruit blijkt dat taal niet alleen belangrijk, maar ook nog eens hartstikke leuk is!

Spelenderwijs wordt in de cursus ‘Spelen met taal’ ingegaan op het belang van taal en wat allemaal kan wanneer je de taal goed beheerst. Deze één uur durende cursus is voor kinderen in de basisschoolleeftijd en ook een leuke activiteit voor kinderfeestjes: educatie én de grootste lol hebben gaan hand in hand, en voor elk kind is er nog een verrassing ook.

De kosten bedragen € 150,-. (excl. btw en reiskostenvergoeding à 0,19 cent per kilometer).

Vraag meer informatie aan via info@tjannehartman.nl of bel 06-41622889.