• 06-41622889
  • info@tjannehartman.nl
 

Prijzen

Het werk van Tjanne Hartman Tekst- en Communicatiebureau is professioneel, nauwkeurig en pakkend. Het loont om uw teksten en/of communicatie uit te besteden aan een professional. Dat bewijs ik graag!

Interesse in mijn diensten? Dan wilt u graag weten wat het u gaat kosten. Veel ondernemers doen daar geheimzinnig over, ik speel liever open kaart. In mijn prijzen ben ik al net zo flexibel als in mijn werk. Bij een beginnend ondernemer houd ik rekening met diens kleine budget en voor een grote of terugkerende opdracht maak ik een projectprijs in plaats van uren te schrijven. Altijd in goed overleg met de opdrachtgever.

Waar baseer ik mijn prijzen op? Dat is afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk reken ik de tijd voor het inlezen, research, eventuele interviews en het schrijven mee. Verder zijn ook het niveau en de lengte van de tekst en eventuele reistijd van belang.

Het beste kunt u me bellen of mailen om over uw wensen en de daarbij behorende offerte te praten. We komen er altijd uit samen!